Preskoči na glavni sadržaj

My first post

Ćao svima! Već duže vrijeme želim da napravim svoj blog, ali eto nikako da započnem. Današnji dan, veoma sunčan, inspirisao me da se pokrenem i da objavim taj prvi post. Tako ja riješih da konačno napišem prvu stranicu vlastitog bloga. Današnje slikanje prošlo je zanimljivo, pa se iskreno nadam da će vam se fotografije svidjeti. Ne znam šta više da napišem u ovom prvom postu ,ali već u narednim imat ću mnogo više za reći.
Love

 

Primjedbe

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Top 3 najdraže torbice

Ćao drage moje! Nije me bilo nekoliko mjeseci zbog cijele trke i zbrke sa završnim ispitima, ali evo sada sam se konačno ponovo vratila. Danas sam odlučila da vam pokažem moje tri najdraže manje torbe. Iako sam ja zaljubljenik u velike, ogromne torbe, sada sam odlučila da vam pokažem neke malo manje, ali ne i manje drage. Kao što rekoh, strastveni sam zaljubljenik u torbe i stvarno ne znam koliko ih imam. Nama djevojkam nikada nije problem dati sav novac koji imamo za još jedan par cipela ili za neku novu torbu jer nam je BAŠ TA u tom trenutku prosto neophodna, zar ne? Ja inače u svojoj torbi nosim stotinu nekakvih stvarčica, svašta se tu može pronaći, i iz tog razloga više volim te velike torbe. Ali međutim jako mi je teško bilo odabrati 3 manje koje mi se najviše dopadaju, prosto jer svaku stvarno mnogo nosim. Ubacit ću par sličica a vi mi napišite u komentar koja se vama najviše sviđa!

1.
 U ovu torbicu sam se zaljubila na prvi pogled. Dugo sam je gledala u jednom butiku i jadala se …

Ziaja proizvodi

Ćao djevojke! Danas ću vam pisati moje mišljenje o Ziaja proizvodima. Naime, Ziaja je poznata po proizvodima za njegu lica i tijela , a sastav  je na poluprirodnoj bazi. Svi proizvodi su veoma pristupačni kako u Bosni i Hercegovini, tako i u Hrvatskoj i Srbiji, a cijene su im sasvim prihvatljive. Da napomenem , gotovo svi proizvodi koje sam probala imaju lijep miris , a sam miris mi je veoma bitan kod izbora kozmetike.

Ziaja losion za tijelo Kašmir

Ovaj losion sa proteinima kašmira i shea maslacem namijenjen je za suhu i neelastičnu kožu.Smanjuje hrapavost kože te sprječava isušivanje.Nakon što sam namazala kožu ovim losionom bila je nevjerovatno mekana  svilenkasta. Veoma je hidratantan i samim time povećava vlažnost kože. Kao što sam prethodno spomenula ima blag,lijep miris. Također se na vrhu nalazi pumpica , što je veoma higijenski i omogućava nam da istisnemo količinu koju želimo. Ovaj losion se nalazi u bočici koja je napravljena od čvrste plastike od 400 ml. Cijena je oko 8 KM , …