Preskoči na glavni sadržaj

Favoriti Maja

Ćao drage moje ljepotice, danas vam pišem o proizvodima koje sam najviše koristila u proteklom mjesecu,pa ako vas zanima šta se to meni najviše dopalo ,nastavite čitati. :)


1.) BIOTEN MICELARNA VODA

Prije nekih mjesec i pol,kupila sam ovu micelarnu vodicu i stvarno sam se iznenadila.Predivno miriše,formulacija sadrži 100% prirodni ekstrakt dunje,koji pomaže da koža vrati svoju prirodnu vlažnost i ujedno čini kožu glatkom i mekom.Ova micelarna voda skida čak i vodootpornu šminku sa lica,očiju i usana.Namijenjena je normalnoj i kombinovanoj koži.I da,zamalo da zaboravim,nema parabena i parafina.

2.) ANEW VITALE BB


Baš jedna fina formula,nježna bb krema sa slabom do srednjom pokrivnom moći.Kada je stavim na lice,bude stvarno glatko i nemam osjećaj nikakve težine.Ima SPF 20,a kupila sam je u AVONU.I da,ima 30 ml.
Svakako je svima preporučujem :)

3.)AVON SUPERSHOCK VOLUME MASCARA



Maskara koju sam koristila zaista cijeli mjesec.Ovo je maskara koju ćete u potpunosti voljeti ili vam neće nikako odgovarati.Meni je stvarno veoma dobra.Lijepo mi izvuče trepavice,lijepo ih podigne,da im volumen,ma stvarno je super.Međutim,prije nekoliko dana pričala sam sa prijateljicom,ona kaže njoj ne radi nikakav posao,nije zadovoljna.Baš sam se iznenadila,meni je svakako jedna od boljih Avonovih maskara.

4.) CATRICE LIQUID CAMOUFLAGE



Ovaj Catrice Concealer su sve YouTuberke hvalile,korektor o kojem smo sve slušale bezbroj puta.Neću puno pisati o njemu,samo ću reći da je stvarno predivan,pokrivna moć odlična,jedina zamjerka je što se baš brzo troši.Moj je u nijansi 010 Porcellain.

5.) EVELINE LAK ZA NOKTE

Ovaj lak sam nosila gotovo cijeli mjesec,pa se našao u mojim majskim favoritima.Predivna nude boja.Četkica velika(BIG BRUSH),precizna,ne opadaju dlačice sa nje,super je stvarno.Super se slaže uz sve outfite ,ali sada slijedi ljeto pa dolazi vrijeme za neke upadnije,jače lakove. :)

6.) VELNEA LIP BALM


Moj je s okusom meda i mlijeka,super hidratizira usne.Skoro sam imala problem sa usnama,užasno su ispucale pa se tad ovo labelo baš pokazalo kao dobro.Navečer,pred spavanje,volim da stavim deblji sloj,prosto da usne budu hidratizirane tokom cijele noći,vjerujte,kada se probudim idalje ga osjećam na usnama.Stvarno je sjajno ,a pored toga i izvrsno miriše.Mislim da sam na kanalu Ana 2 Cats vidjela preporuke nekih Velnea proizvoda,pa odlučih da isprobam.Zaista,sjajno je.

6.) Zadnja stvarčica nije ništa od šminke niti kozmetike.Ovu ogrlicu sam dobila na poklon od sestre,stvaaarno sam se oduševila kad sam je vidjela.Volim ogrlice koje su ovako manje,mogu da se uklope u mnogo outfita.Roze boje,cvjetici,kamenčići ,ma savršenstvo pravo.Nadam se da se i vama dopada :)



Pišite mi u komentarima da li ste nešto od ovoga probale i kakvi su vaši utisci :)
                                                 Hvala na čitanju
                                                           Love








Primjedbe

  1. Odlican post draga!! Za Catrice kamuflazu sam cula sve najbolje :)

    mystylishcorner.blogspot.ba

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala puno,stvarno svi je hvale i zaista je super :)
      Kiss ♡

      Izbriši
  2. Korektor i ogrlica deluju predivno.Odličan post :)
    Magicni svet lepote

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno,korektor je stvarno super,probaj,neces se pokajati :-) <3

      Izbriši
  3. Nisam koristila ove proizvode, ali izgledaju odlično.
    Ogrlica je divna!

    Kathy's delight I Instagram I Facebook

    OdgovoriIzbriši
  4. Divan post curice, super si nam sve predstavila, a slike su odlicne :-) <3

    NEW POST :
    http://katycolorfulfreak.blogspot.com/2017/06/life-is-gucci.html

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Puno ti hvala,mnogo mi je drago sto ti se dopada ! <3

      Izbriši
  5. I have heard so many good things about the Catrice concealer - I think it's time I get it! :-)

    Have a great day,
    -Kati
    Almost Stylish

    OdgovoriIzbriši
  6. I really like this maskara!
    catrice concealer is my favourite, too :)
    kisses :**
    stylowana100latka.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  7. Uvek se posebno radujemo kada na listi favorita ugledamo nakit. Nasa divna profesionalna deformacija :)

    Ukoliko volis nakit, svrati na Get Sparkly

    Get Sparkly - Jewelry Blog


    xoxo
    Sanela

    p.s. Zapratila sam te, uzvrati ukoliko ti se dopadne nas blog

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bas si to lijepo rekla,drago mi je sto tk se dopadaju stvarcice..A sto se tice nakita,rijecima neopisivo haha,razumijemo se u potlunosti
      Kiss <3

      Izbriši
  8. Great post and products really liked ❤️
    I'd be happy friendship blogs ♥️
    Julia Shkvo

    OdgovoriIzbriši
  9. Predivne si stvarcice odabrala <3 ogrlica je preslatka :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno,drago mi je sto ti se stvarcice dopadaju :) <3
      Kiss

      xoxo

      Izbriši
  10. Odlican post.Superschock sam duuuugo dugooo koristila,extra je! ;))

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

My first post

Ćao svima! Već duže vrijeme želim da napravim svoj blog, ali eto nikako da započnem. Današnji dan, veoma sunčan, inspirisao me da se pokrenem i da objavim taj prvi post. Tako ja riješih da konačno napišem prvu stranicu vlastitog bloga. Današnje slikanje prošlo je zanimljivo, pa se iskreno nadam da će vam se fotografije svidjeti. Ne znam šta više da napišem u ovom prvom postu ,ali već u narednim imat ću mnogo više za reći. Love  

Ziaja proizvodi

Ćao djevojke! Danas ću vam pisati moje mišljenje o Ziaja proizvodima. Naime, Ziaja je poznata po proizvodima za njegu lica i tijela , a sastav  je na poluprirodnoj bazi. Svi proizvodi su veoma pristupačni kako u Bosni i Hercegovini, tako i u Hrvatskoj i Srbiji, a cijene su im sasvim prihvatljive. Da napomenem , gotovo svi proizvodi koje sam probala imaju lijep miris , a sam miris mi je veoma bitan kod izbora kozmetike. Ziaja losion za tijelo Kašmir Ovaj losion sa proteinima kašmira i shea maslacem namijenjen je za suhu i neelastičnu kožu.Smanjuje hrapavost kože te sprječava isušivanje.Nakon što sam namazala kožu ovim losionom bila je nevjerovatno mekana  svilenkasta. Veoma je hidratantan i samim time povećava vlažnost kože. Kao što sam prethodno spomenula ima blag,lijep miris. Također se na vrhu nalazi pumpica , što je veoma higijenski i omogućava nam da istisnemo količinu koju želimo. Ovaj losion se nalazi u bočici koja je napravljena od čvrste plastike od 400 ml. Cijena je oko 8 K